Gratis online bingo bonus

Online bingo bonus, altijd mooi meegenomen. Omdat er veel bingo websites zijn worden er natuurlijk overal bonussen uitgedeeld, maar waar kan je het beste spelen en waar vallen de leuke bonussen? Onze persoonlijke favoriet is de online bingo website Beabingo. En Beabingo komt inderdaad met een aantal leuke bonussen waarbij je met een flinke bonus het online bingo kan spelen. Het leuke is dat je ook een bonus kan krijgen zonder je ook maar een euro hoeft te storten. Een online bonus die ook wel bekent staat als een welkomst bonus. Hierbij hoef je alleen maar de registratie te voltooien en dan kan je mooi, zonder ook maar iets te storten, beginnen met het online bingo spelen met echte euro’s!

Gratis online bonus

Gratis je online bonus meepakken en lekker beginnen met bingo spelen. Het mooie beeld wat elke bingo speler zich wel kan indenken, want als je bingo kan spelen voor echt geld zonder ook maar een euro te hoeven storten dan staan er natuurlijke genoeg mensen in de rij! Het leuke is dat deze bonus ook bestaat, je krijgt bij Beabingo namelijk een gratis welkomst bonus van 3 euro. Voor deze 3 euro hoef je dus geen storting te doen, je hoeft enkel je registratie te voltooien. Deze bonus wordt ook wel een no deposit bonus genoemd. Naar de registratie kan je dus gelijk beginnen met het online bingo spelen bij Beabingo.

160 euro bonus

Naast de eerste gratis bonus krijg je op je eerste twee stortingen bij elkaar ook nog een bonus tot maar liefst 160 euro. Dat is enorm veel, maar lees voor het aanmelden wel eerst even hoe deze bonussen in elkaar zitten. Je moet namelijk een bepaald aantal keer spelen om deze bonus te kunnen laten uit betalen, maar voor een fanatieke bingo speler zal dit nooit een probleem zijn.

Eerste storting

Bij de eerste storting krijg je een bonus tot 100 euro. De hoogte van de bonus hangt af van het bedrag wat je stort, want bij je eerste storting word het gestorte bedrag verdubbelt. Deze verdubbeling kent, zoals in de eerste regel dus al genoemd, een maximum van maar liefst 100 euro. Dit betekent dus dat een storting van 100 euro gelijk staat voor een start met online bingo spelen met een bingotegoed van maar liefst 200 euro!

Tweede storting

Je kunt je tweede storting ook inplannen, want er zijn per maand een aantal mogelijkheden om gebruik te maken van een bingo bonus bij FLabingo. Wanneer je dus goed oplet kan je een bonus meepakken op je storting en zo kan je veel geld besparen. Je kan dus heel veel bonussen meepakken wanneer je goed oplet wanneer de online bonus dagen zijn.

Daarnaast zijn er uiteraard ook nog tijdelijke acties, speciale aanbiedingen en te gekke bonussen die Beabingo tussen door heeft klaarliggen. Dus mocht je een keer door je bingo tegoed heen raken en wil je verder spelen voor echt geld dan kan je over het algemeen wel gebruik maken van een mooie online bonus en kan je het bingo spelen gratis beginnen!