Mokum bingo

Mokum bingo is een van de nieuwe en gezelligste aanbieders op het internet. Mokum bingo komt met een leuke actie op de markt door alle spelers de eerste 8 kaarten gratis te geven. Je kan voor de 3 euro welkomstbonus van Mokum bingo ook andere spellen spelen, maar je kan er dus ook 8 kaarten van 0,25 euro van kopen. Zo kan je het kienen spelen bij de online website van mokum bingo gratis ervaren voordat je de keuze maakt om een storting te gaan doen.

Klik hier voor 5 euro gratis bingo bonus

Mokum bingo bonus

Mokum bingo bied verschillende soorten bonussen aan voor haar nieuwe spelers. Zo krijg je gelijk bij aanmelding al een gratis bonus van 3 euro om het online spelen bij Mokum bingo gratis uit te proberen. Daarnaast worden je eerste twee stortingen ook nog een beloond en daarom kan je met een flinke winst het online spelen van kienen beginnen!

Stortingsbonus

De stortingsbonus die je van Mokum bingo op je eerste storting krijgt kent een maximale hoogte van 125 euro. Dit is een enorm hoge bonus voor een website in de kienmarkt en daarom is Mokum bingo ook een echte aanrader om het online kienen te spelen voor echt geld te beginnen. Je eerste storting wordt verdubbeld tot het al eerder genoemde bedrag van 125 euro. Stort je minder als 125 euro? Dat is geen probleem, de 125 euro is namelijk alleen het maximum bedrag wat je aan bonus kan krijgen op je eerste storting.

Meld je aan en krijg op je eerste storting tot 250 euro bonus

De tweede storting wordt ook door Mokum bingo beloond. Je krijg een bingo bonus die een grootte van 50% tot maar liefst 60 euro kent. Dit betekent dus dat je in de eerste twee stortingen een maximum bonus kan innen tot maar liefst 185 euro! En dan heb je nog geeneens een keer bingo bij het spelen van Mokum bingo gehoord! Wij wensen je veel succes, natuurlijk veel speel plezier en gezelligheid.

Naast de vastgestelde bonussen die je gegarandeerd op je eerste stortingen krijgt heeft mokum bingo nog meer acties voor je in petto. Deze kan je vinden op de speciale actie pagina om zo gezellig gebruik te maken van de leukste acties en bonussen die er op gebied van online kienen op je liggen te wachten. Zo kan je stukken voordeliger het spelen beginnen en hoef je minder of geen zorgen te maken over je speeltegoed als je net gebruik hebt gemaakt van een bonus actie van mokumbingo. Daarnaast kan je natuurlijk meespelen voor de mooiste jackpots die deze aanbieder op haar apart georganiseerde jackpot dagen lekker laat groeien tot mooi bedragen.

Chatten

Natuurlijk is het bij deze website ook mogelijk om gezellig met de andere spelers te chatten. Zo kan je zelfs heel vriendschappen opbouwen tijdens het bingo spelen. Je zult het van het echte bingo spelen wel gewent zijn, want dan zit je op een gezellige avond lekker bij te kletsen terwijl je het spel aan het spelen bent. Mokum bingo maakt het dus ook mogelijk om gezellig eens bij te gaan kletsen, want je kan in de vele kamers die op mokumbingo zijn uitgebreid kletsen met de vele bingo spelers die elke dag weer online zijn! Zo hoef je dus nooit in verveling te raken en kan je altijd wel lekker bingo spelen als je hier behoefte aan hebt. Mocht je je toch nog gaan vervelen dan kan je ook altijd nog andere spelletjes op mokum bingo spelen. Of je gaat bingo spelen bij een aanbieder als flabingo. Kortom, een groot en enorm leuk aanbod aan spelletjes, maar als belangrijkste natuurlijk een enorm leuk en gezellig bingospel waar al heel veel andere spelers mee spelen!