Jogobingo

jogobingo spelen

Jogobingo is een bekende aanbieder waar mensen het online kienen voor echt geld spelen. Je kunt bij Jogobingo zelfs opwaarderen met je mobiele telefoon, dus je kan in een mum van tijd het bingo voor echt geld beginnen! Zo kan je dus echte prijzen winnen en als je wilt kan je er ook voor kiezen om het spel in gratis rooms te spelen waar je ook echte geld prijzen kan winnen! Zo kan je dus ook het kienspel gezellig met andere spelers spelen zonder geld te storten. Maar wil je echt voor de prijzen gaan dan kan je beter in een andere room gaan waar je kaarten kan kopen. Wanneer je daar de bingo wint dan krijg je namelijk een veel hogere prijs voor de bingo!

Speel Jogobingo online!

Storten met mobiel

Het voordeel van jogobingo is dat je het tegoed snel en makkelijk met je mobiel kan opwaarderen. Zo hoef je dus niet lang te wachten voordat je het spel van jogobingo voor echt geld kan spelen, want met een belletje is je account saldo snel en gemakkelijk op te waarderen. Je kan er voor kiezen om per gesprek te betalen, hiermee waardeer je het jogobingo tegoed met 1,30 euro op. Wanneer je kiest voor betalen per minuut wordt je speeltegoed per halve minuut met 40 cent opgewaardeerd. Zo kan je dus snel en makkelijk de telefoon laten overgaan terwijl er per minuut geld afgaat.

Deze functie kent een maximum 12,5 minuut. In die tijd is je tegoed met 10 euro opgewaardeerd, dus mocht je de telefoon vergeten op te hangen is dat geen probleem, want na deze 10 euro word de verbinding automatisch verbroken. Mocht je verder willen bellen dan kan je gewoon weer opnieuw een gesprek starten! Er zit namelijk geen maximum aan het belgedrag bij jogobingo.

Bingo bij Jogobingo spelen

Jogobingo chat

Chatten met medespelers, altijd leuk en gezellig. Zo kan je dus hele vriendschappen opbouwen, want er is altijd wel een speler waarmee je gezellig kan chatten. Dit kan tijdens het bingo spelen, dus je zit niet vast aan een bingospel terwijl je niets kan doen! Je kan gezellig met andere spelers die ook voor echt geld bij jogo bingo spelen chatten. Mede doordat jogobingo zo oud is en steeds blijft door ontwikkelen kiezen er heel veel mensen voor om hier het online spelen van bingo te beginnen voor echt geld. Daarom is het er ook altijd lekker druk. Zo kan je dus altijd wel met anderen spelen en met iemand kletsen mocht je daar behoefte aan hebben. Bij gratis jogobingo spelen houdt niets je tegen, want mocht je het geld voor online bingo spelen niet hebben dan kan je ook gewoon in de gratis kamers het online kienen spelen. Hier is het altijd wel druk, maar de prijzen liggen uiteraard lager als dat je een kaart voor echt geld gaat kopen. Maar mocht je dus geen geld hebben dan is dit de perfecte oplossing!

Gezellig met jogobingo spelers chatten