Flabingo

Flabingo is een nieuwe website met een aantal enorm leuke toevoegingen. Je kan het bingo spelen nu enorm fijn bij een website is omdat alles voor je gemaakt is en je eerste bonussen al gelijk op je liggen te wachten. Als eerste mag je de gamel van Flabingo gratis uitproberen, zodat je weet waar je aan begint. Bij aanmelding krijg je gelijk een bonus van 5 euro waarmee je het kienspel of een van de spellen of slots van deze aanbieder in het spel zelf uitproberen. Je hoeft dus niet te wachten of een storting te doen, enkel het voltooien van de registratie zorgt er al voor dat je de gratis bingo bonus zal ontvangen.

Flabingo bonus

Flabingo heeft verschillende bonussen voor je klaar liggen. Zo kan je gebruik maken van de verdubbeling bonus die een maximum van 100 euro kent bij je eerste storting. Stort je dus voor het eerste keer geld en je doet een storting van 100 euro dan krijg je er ook nog eens 100 euro boven op van Flabingo! Zo begin je het online spelen van kienen dus gelijk met een mooie bonus terwijl je nog geeneens een keer bingo gehoord hebt!

Klik hier voor 3 euro gratis bingo geld

Meer bonussen

Natuurlijk blijft het niet bij 1 bonus, je kan van veel meer bonussen gebruik maken bij Flabingo! Elke dag is er wel een actie, een toernooi of een leuke bingo bonus die er op je ligt te wachten! Zo kan je meedoen met toernooien om zo kans te maken op extra geld prijzen, worden er toernooien georganiseerd met gegarandeerde prijzen en liggen er altijd wel leuke bonussen voor je klaar! Wacht dus niet langer en meld je aan bij de enige echte flabingo website! Want bij aanmelding krijg je ook gelijk de nieuwsbrieven in je inbox, zo kan je altijd gebruik maken van leuke acties, bonussen en hoge jackpots van soms wel honderden euro’s hoog! Hiermee kan je dus in 1 klap veel geld winnen, dus wellicht is het de moeite waard om een gokje te wagen en het bingo voor echt geld te gaan spelen bij deze website.

Je krijgt allereerst een gratis bonus van 3 euro, dus uitproberen kan! Aangezien je ook kaarten van 5 cent kan kopen betekent het dat je met je gratis bingo bonus tot maar liefst 60 kaarten kunt kopen. Dit moet genoeg zijn om tot de keuze te kunnen komen of je voor echt geld wilt gaan spelen bij Flabingo ook niet. Zo kun je dus rustig gaan overwegen wat jou het beste lijkt en kan je gezellig het online spelen doorzetten wanneer je hier behoefte aan hebt. Want het kienspel van Flabingo is heel erg gezellig en we zouden het dan ook niet gek vinden als jij het het wilt blijven spelen. Doe daarom nu mee en ga ook gezellig met de mede spelers chatten in het spel! Want bij Flabingo is het over het algemeen heel erg gezellig om kienen te gaan spelen, dus ook vanaf onze kant een goede aanrader als je nog op zoek bent naar een goede aanbieder!