Bingolot

Bij Bingolot kan je online bingo spelen. Online kienen, wordt steeds populairder. Dit is niet zo gek, want het is namelijk erg gezellig en bovendien houdt het je geest scherp. Bingolot is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste online bingo sites. Zo spelen ruim honderden bingofans hier dagelijks en tegelijkertijd een gezellig potje bingo. Het leuke van Bingolot is, dat je naast het kienen ook nog eens kunt chatten met andere spelers. Zo kan je dus meedoen aan een bingospel, terwijl je ondertussen kunt kletsen met vrienden, bekenden, collega’s en geestverwanten.

Ruim 40 bingorooms

bingolotAls je een bezoekje brengt aan onze website, dan zal je al snel zien dat wij een zeer ruime keuze hebben in diverse bingospellen. Zo vind je bij Bingolot ruim 40 bingorooms, waar je lekker kunt spelen. Je bent van harte welkom om mee te doen een van onze populaire en spelvriendelijke bingogames. Bij Bingolot kan je in heel veel rooms tegen verschillende prijzen spelen. Na het bereiken van een bepaald minimumbedrag wordt het gewonnen prijzengeld aan je uitbetaald.

Eenvoudig registreren en snel bingoën

Je kunt je heel eenvoudig en snel bij Bingolot registreren. Zo kan je met je persoonlijke account meedoen aan werkelijk alle bingospellen. Ook kan je dan een van de chatrooms bezoeken. Op deze account kan je weer een bedrag storten, waarmee je weer kunt meedoen aan een van de vele bingogames. Waar je ook voor kiest bij Bingolot, kienen is altijd spannend en een zeer leuke tijdsbesteding. De bingospellen bij Bingolot kunnen worden gespeeld in Flash. Dit betekent dus dat je geen speciale software hoeft te downloaden om een van de spellen op onze site te spelen. Elk bingospel is geladen in een aantal seconden. Je hoeft er dus helemaal niets voor te doen! Binnen een aantal seconden kan je dus een van onze leuke bingogames spelen en gezellig chatten met de andere spelers.

Meespelen in de gratis bingoroom

Geregeld kan je bij Bingolot meespelen in een van de gratis bingorooms. Deze openen wij namelijk op bepaalde tijden. Zo kan je zonder ook maar een eurocent uit te geven online bingo spelen en ook nog eens een leuke geldprijs winnen. Dat klinkt natuurlijk helemaal geweldig! Als je een bedrag hebt gewonnen dat boven het totaal minimumbedrag zit, dan kan je ervoor kiezen om het gewonnen bedrag op je bank- of girorekening te laten storten. Het minimumbedrag is 50 euro of meer. Je kunt dus niet alleen gratis spelen bij Bingolot, maar ook nog eens geld verdienen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om met je gewonnen geldprijs een gokje te wagen in een van de betaalde bingorooms van Bingolot.

Eenvoudig en veilig speeltegoed kopen

Je kunt bij Bingolot heel eenvoudig en veilig speeltegoed kopen. Dit kan je op diverse manier doen. Als je bingo aan het spelen bent op onze site, dan kan je speeltegoed kopen door op de ‘play for real’ button te klikken in het Cahier menu. Dit menu staat rechts onderin de pagina. Bij ons ben je ervan verzekerd dat we veilig met je betaalgegevens omgaan.

Bingokaarten en speeltegoed kopen

In alle bingorooms van Bingolot kan je met geld spelen, behalve in de gratis rooms. Er zijn rooms met kaartprijzen van 0,05 tot 0,50 eurocent. Wanneer je een potje bingo speelt dan zien je rechtsboven in het speelveld een klok. Zolang deze nog aan het aftellen is, kunnen er kaarten worden gekocht. Je kunt een kaart kopen door op een van de tien Buy knoppen te klikken, welke bovenin het scherm staan afgebeeld. Het is ook mogelijk om met de knop Buy 1 telkens weer een kaart erbij te kopen. Met de knop Buy All, kun je weer tien kaarten ineens kopen. Dit kan alleen als je saldo toereikend is. Met de Autobuy knop kan je in een volgende ronde automatisch hetzelfde aantal kaarten kopen als in de voorgaande ronde.