Bingo graag

Bingo graag is een enorm populaire website waar al veel vrouwen er voor hebben gekozen om het bingo spelen voor echt geld te beginnen. Zo ben je dus niet alleen nieuw, want iedereen is ook een keer begonnen met het online bingo spelen bij de leuke aanbieder Bingo graag. Er liggen enorm leuke bingo bonussen op je te wachten, dus je hoeft niet te wachten tot je eindelijk een bonus kan meepakken. Gelijk op je eerste storting krijg je namelijk al je eerste bonus!

Klik hier voor een gratis bingo bonus bij aanmelding

Bingo graag bonus

Je storting wordt bij je eerste storting die je bij Bingo graag doet namelijk door Bingograag verdubbelt. Deze bonus kent een maximum van 125 euro aan bonus, dus met een storting van 125 euro kan je het online bingo spelen beginnen met een enorm bedrag van 250 euro! Natuurlijk kan dit ook in kleinere bedragen en ook dan word je storting verdubbeld. Je kan er dus ook voor kiezen om met een paar tientjes het online kienen spelen bij Bingo graag te beginnen, want dan krijg je natuurlijk ook een leuke bonus van een paar tientjes boven op je speeltegoed!

Tweede storting

Ook de tweede storting is het bij Bingo graag prijs. Je krijgt dan een 50% bonus over je gestorte bedrag. Deze bonus kent een maximum van 60 euro en een minimum van 10 euro. We raden het je dus wel aan om je eerste storting een hogere storting als 20 euro te doen, zodat je aan het minimum bonus bedrag komt en je met een storting vanaf 20 euro een bonus ter waarde van minimaal 10 euro mee kan pakken. Mocht je dus 15 euro storting dan komt de 50% van je storting niet boven de 10 euro uit en zou je dus geen bonus krijgen. Met een storting waarbij je maar 5 euro meer stort krijg je 10 euro extra speel tegoed op het spel van Bingo graag mee te spelen!

Meld je aan bij Bingo graag en begin het online bingo spelen goed!

Gezellig chatten

Bingo graag staat erom bekent dat veel mensen graag het kienspel bij hun willen spelen. Het is er altijd gezellig en je kunt door middel van de chat met andere spelers chatten. Zo wordt het spelen van online kienen nog leuker en zeker als je daarnaast ook nog eens een bonus krijgt op je storting. Je kan natuurlijk, zoals bij bijna elke aanbieder, het online spelen bij Bingo graag starten met een no deposit bonus.