Bingo spelregels

Om het spel bij Flabingo goed te kunnen regelen heb je natuurlijk goede spelregels nodig. Zeker als je bij deze website kijkt waar vele mensen het online kienen voortzetten voor echt geld. Daarom helpen we jullie vandaag door het spel van deze aanbieder heen, zodat je alles weet over de bingo spelregels die bij deze website van kracht zijn! Je hoeft dus niet eerst te kijken en te leren voordat het plezier kan beginnen, maar je kan gelijk beginnen met het online kienen spelen bij deze aanbieder!

Meld je snel aan en doe ook mee en krijg gelijk een mooie bingo bonus!

Het meest bekende kienspel is wel het 75 bals bingospel. Je hebt hierbij een kaart met de letters B I N G O boven de kolommen. Dit is niet zomaar, want dit zorgt voor een hoop duidelijkheid als je ervoor kiest om zelf de nummers weg te krassen. Onder deze letters staan kolommen en in deze kolommen staan getallen uit de getallenreeks die op een volgende volgorde geordend zijn.

Klik hier voor 3 euro gratis bonus

Kolommen

De kaart waarop je speelt kent 5 kolommen, de standaard bingokaart dus. De letter B begint bij 1 en gaat tot 15. I gaat verder met de getallen 16 tot 30. De middelste kolom N zijn de getallen van 31 tot en met 45 te vinden. G van 46 tot 60 en de laatste letters I van de getallen 61 tot 75.

Met deze informatie in het achterhoofd worden de bingo spelregels stukken helderder en kan het kienspel vele malen makkelijk gespeeld worden. Zo hoef je dus niet meer na te denken waar een getal staat, want als de letter (of naam, bijvoorbeeld Otto) niet wordt opgenoemd dan weet je zelf al waar de genoemde cijfers staan. Gelukkig heb je bij online kienen ook nog een automatisch krassen optie, waarbij de software er voor zorgt dat je niet de hele tijd hoeft te krassen. Zo kan je dus naast het bingo spelen gezellig met andere spelers chatten en hoef je niet de hele tijd op je bingo kaarten te kijken om de nummers af te krassen.

Informatieblok in het spel

Dit is het eerste blokje van de bingo spelregels. Je kunt hier zien waar je bent, hoeveel ballen er al zijn geweest, de laatste bal die geweest is, het pattern figuur en natuurlijk de hoogte bingo prijzen. De hoogte van de prijzen verschillenen per ronde, want deze loopt op naarmate er meer bingo kaarten worden verkocht. Deze bingo spelregel is dus van toepassing bij alle spellen van Flabingo, want die geeft steeds meer geld aan de winnaar als het drukker is en er meer kaarten verkocht worden. Daarnaast is het ook handig wel figuur je moet hebben voor de tussen bingo, ook wel de pattern genoemd.

Persoonlijke saldo en inkopen

Zoals je ziet zijn wij fervent bingo speler en willen je daarom ook graag alle bingo spelregels die bij Flabingo gebruikt worden inclusief een bingo speluitleg over Flabingo meegeven. Zo kan je dus gelijk beginnen met bingo spelen en weet je waar je wat kunt vinden aan de hand van de bingo spelregels van online spelen! Je ziet hier je saldo staan, wat altijd handig is om te weten of je snel even moet opwaarderen voordat de volgende ronde begint.

Daarnaast zijn er ook 2 selectie vakjes. Auto kopen en auto krassen. Deze staan dus voor automatisch het geselecteerde aantal kaarten kopen voor de volgende bingo ronde. Het auto krassen betekent dat het spel zelf de kaarten voor je bijhoudt en de getallen die geweest zijn weg krast. Zo kan je gezellig kletsen met de andere spelers en hoef je niet de hele tijd op te letten! Want spelen bij Flabingo is met deze eenvoudige bingo spelregels niet moeilijk meer en je kunt dus zonder veel kennis meedoen. Zo kan je het online spelen voor echt geld dus snel beginnen en hoef je niet te wachten of het bingospel te leren voordat je eindelijk kan starten met spelen! Meld je nu aan en krijg ook gelijk een online bingo bonus van Flabingo of van Bingo graag!

Kom ook gezellig spelen bij Flabingo!