Beabingo

Bingo is een veel gespeeld spelletje en is bedoeld om met meer mensen te spelen. Bingo is met name erg populair in bejaardentehuizen, maar het wordt ook door vrij veel door wijken en campings georganiseerd. Gezellig een avondje, een middagje of misschien zelfs de hele dag bingo spelen met de buren, vrienden, met familie of wellicht zelfs met volstrekt onbekende mensen. Want wat als je nu niet op de camping bent waar een bingoavond georganiseerd is of er is geen bingoavond bij jou in de buurt of wijk georganiseerd? Waar kun je dan bingo spelen? Online natuurlijk!

Een ware hype

Het is een ware hype op internet en online bingo mag bij Bea Bingo vanaf 18 jaar voor echt geld gespeeld worden. Bea Bingo is dan ook niet voor niets de grootste website waar je bingo kunt spelen en je gratis aan kunt melden. Naast het feit dat je geldprijzen kunt winnen, kun je er ook nieuwe mensen leren kennen en dus nieuwe vriendschappen sluiten middels de chatfunctie. Je kunt ook nog eens volledig gratis meedoen met de prijsvragen. Naast de bingo kun je op de website nog veel meer leuke spelletjes doen en ook nog eens gratis luisteren naar de Bea Bingo radio. Al met al een hele dagbesteding dus. Ben je nieuw op Bea Bingo? Dan krijg je 2 euro volledig gratis en voor niets om eens te kijken of je Bea Bingo wel echt zo leuk vindt als dat er beloofd wordt. Als deze populaire bingo website je zo goed bevalt dan kun je ervoor kiezen om zelf geld te storten en kun je een flinke bonus ontvangen op je eerste storting!

Bea, het geluk!

Bea is afgeleid van het Latijnse woord Beatus. Beatus betekent geluk en dat heb je wel nodig als je bingo speelt! Bingo is namelijk een kansspel en om voor geld een kansspel te spelen dien je 18 jaar of ouder te zijn. Wanneer je je aan gaat melden bij Bea Bingo dien je dus ook 18 jaar of ouder te zijn. Dat betekent dus ook dat je, wanneer je geld hebt gewonnen, je hier kansspelbelasting over moet betalen. Onthoud in elk geval dat het een spelletje is dat je kunt winnen met een beetje geluk. Bea Bingo doet er alles aan zodat je verantwoord kunt en blijft spelen op haar website. Zo hebben ze het systeem dusdanig ontworpen dat ze probleemgokken zoveel mogelijk vermijden en voorkomen. Dit doen ze door:

  • Restricties op de bedragen die per dag, per week en per maand gestort mogen worden.
  • Een maximum bedrag dat per weddenschap ingezet mag worden.
  • Controlemethodes die probleemgebruik opspeuren en herkennen.
  • De spelgeschiedenis openbaar te maken en tot in detail te bekijken door de betreffende gebruiker.

Bea Bingo gedraagt zich dus zeer professioneel en heeft een gevoel voor verantwoordelijkheid voor haar gebruikers. Naast alle lol die je kunt beleven op de website weet je dus ook dat je in goede handen bent.